Voelt u zich niet helemaal lekker in uw vel? Merkt u dat de spanningsboog te strak gespannen is? Slaat de balans in uw leven door naar te veel werk? Mist u vitaliteit en veerkracht? Zoekt u iemand die u kan helpen om balans te krijgen in werk en privé? Een praatpaal waarmee u uw ideeën kunt ventileren en doorspreken? Hebt u het gevoel dat u uw potentieel niet optimaliseert?

Ik ben een persoonlijk en zakelijk coach met een achtergrond in psychologie en 20 jaar ervaring in een eigen praktijk. Door de jaren heen heb ik de meerwaarde gezien van preventief werken. Vanuit een persoons- en vraaggerichte benadering weet ik snel te analyseren waar het probleem zit. Samen met u zoek ik naar de beste, bij u passende oplossing. Dit kan variëren van gesprekken tot een meer op praktische werkvormen gerichte workshop. Het doel is dat u tot uw doel komt en bereikt in uw leven wat u wilt.


Een vrijblijvend gesprek kun u aanvragen door te bellen: 0630303620 of te mailen: ehheijs@gmail.com. Een eerste verkennend gesprek is vrijblijvend.